Sobe i Apartman u Trogiru - Villa Meri

Sobe u centru Trogira

Villa Meri - Vaša prva destinacija u Trogiru

Ako ste u potrazi za luksuzno opremljenim sobama ili apartmanom u centru stare jezgre povijesnog grada Trogira, nezaobilazne destinacije svakog putnika, “Villa Meri“ je idealno mjesto za Vas.

Villa Meri je jedinstvena, tradicionalna, kompletno preuređena stara kamena kuća u centru starog dijela Trogira koja je zadržala vanjski starinski izgled kombiniran s modernom unutrašnjosti.

Potpuno klimatizirana, ova villa nudi svojim gostima 19 ležajeva u 3 dvokrevetne, 3 trokrevetne sobe te u jednom apartmanu za do 4 osobe.

Apartman i sobe u Villi Meri su opremljene po svim europskim standardima, klimatizirane su, SAT/TV, mini bar, besplatni Internet, sef i telefon. Svaka soba ima potpuno opremljeno kupatilo s tuš kadom, te fenom...

Gostima nudimo i usluge kemijskog čišćenja, te normalnog pranja i glačanja odjeće.

U sklopu restorana Ville Meri u kojem gostima serviramo doručak, nalazi se i a la carte restaurant „Don Dino“ koji sa svojom dugogodišnjom tradicijom nudi široku ponudu dalmatinskih specijaliteta i moderno pripremljenih jela koji će zadovoljiti i najzahtjevnijeg gosta.

Posjetite Trogir i osjetite ljepotu antičkih spomenika, mističnih ulica te harmoniju boja i forme umjetničkih djela.

Villa Meri u centru Trogira idelna je polazišna točka za ekskurzije na području Dalmacije ali i šire. Izleti koje nudimo u suradnji s našim partnerima upotpunit će Vaš odmor i približiti Vam ljepotu i tradiciju naše zemlje. Posjetite nacionalni parka Krku,Plitvička jezera..., ili dalmatinskih otoka Brač, Hvar, Šolta, Vis, gospinog svetišta Međugorje.

Trogir je udaljen oko 20 km od Splita, kulturnog, gospodarskog i prometnog centra Dalmacije,kao i od zračne luke Split koja se nalazi samo 5 km od Trogira i Ville Meri koji Vas povezuje sa svim većim europskim i svjetskim gradovima.Također se nalazimo samo 15-tak kilometara od autoceste A1-čvor Prgomet.

Srdačno osoblje i Vaši domaćini će brinuti o Vašim željama i učiniti Vaš odmor nezaboravnim.
Dobrodošli!Kontakt

Villa Meri
Adresa:
Splitska 1, 21220 Trogir

Tel:    +385 21 882 555
Fax:   +385 21 882 533
GSM: +385 91 506 4368

E-mail: info@villa-meri.com
Web: www.villa-meri.com

Vrijeme u Trogiru

Tečajna Lista

  • CHF 4.879612 CHF
  • EUR 7.320000 EUR
  • GBP 8.055771 GBP
  • USD 5.143133 USD
  • Desno

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in C:\HostingSpaces\villameri\villa-meri.com\wwwroot\_edit\include\lib\Currency.php on line 20