Sobe i Apartman u Trogiru - Villa Meri

Sobe i apartman u centru Trogira

LUKSUZNO OPREMLJENE SOBE U CENTRU POVIJESNOG GRADA TROGIRA.

"VILLA MERI"Vam nudi smještaj u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama te jednom apartmanu A2+2,moderno opremljenim,klimatiziranim i prilagođenim svim Vašim potrebama.

Dvokrevetne sobe

Moderna i elegantna spavaća soba sa bračnim krevetom, LCD sat/tv,radnim stolom i telefonom,besplatnim priključkom za internet,sefom i mini-barom.Kupaona sa tuš kabinom,suvremeno opremljena sa fenom za kosu,setom kozmetike za higijenu,papučama.Sve sobe su klimatizirane.
Također pružamo uslugu smještaja double room single use.
Pružamo uslugu kemijskog čišćenja,pranja i glačanja rublja.
Usluga uredskog faksiranja i kopiranja.

Trokrevetne sobe

Moderne i elegantne spavaće sobe sa jednim bračnim krevetom i jednim odvojenim krevetom sa jednu osobu,LCD sat/tv,radnim stolom i telefonom,besplatnim priključkom na internet,sefom i mini-barom.U sklopu sobe se nalazi i kupaona sa tuš kabinom,fenom za kosu,setom kozmetike za higijenu,papučama.Sobe su klimatizirane i pružaju pogled na jednu od najljepših gradskih ulica.
Pružamo uslugu kemijskog čišćenja ,pranja i glačanja rublja,te uslugu uredskog faksiranja i kopiranja.

Apartman A2+2

Villa Meri ekskluzivni apartman nalazi se u potkrovlju koje apartmanu daje poseban ugođaj.
U apartmanu se nalazi moderna i elegantna spavaća soba sa bračnim krevetom,radnim stolom i telefonom.Iz nje se pruža pogled na stari grad,kao i iz kupaone opremljene po svim europskim standardima,sa tuš kabinom,fenom za kosu,setom kozmetike za higijenu,papučama.Apartman je klimatiziran.
U dnevnoj sobi se nalazi velika,udobna rastezljiva sofa na kojoj mogu spavati do dvije osobe, LCD, SAT/TV te besplatan priključak za internet. U sklopu dnevne sobe se nalazi i kuhinja sa svim potrebnim kuhinjskim aparatima,te velikim masivnim drvenim stolom za 4 osobe.
Mala terasa daje apartmanu neodoljivi šarm,a gostima predivnu panoramu stoljetnih krovova Trogira te prekrasan pogled na trogirski zaljev.

Sobe su za nepušače, glavni sef nalazi se na recepciji ville, dozvoljen smještaj kućnih ljubimaca, wireless pristup internetu u cijeloj Vili
 

Vrijeme u Trogiru

Tečajna Lista

  • CHF 4.879612 CHF
  • EUR 7.320000 EUR
  • GBP 8.055771 GBP
  • USD 5.143133 USD
  • Desno

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in C:\HostingSpaces\villameri\villa-meri.com\wwwroot\_edit\include\lib\Currency.php on line 20