Sobe i Apartman u Trogiru - Villa Meri

Plaže u Trogiru i okolici

Okrug Gornji

Plaža Okrug gornji poznata i kao "Trogirska Copacabana" jedna je od najpoznatijih plaža u ovom dijelu Dalmacije u kojoj uživaju i domaći i strani gosti.Sunce,kristalno čisto more te prelijepa 2 km duga pješčana plaža pružaju jedinstvenu priliku uživanja kupanja u moru. Plaža je kao stvorena za večernje šetnje.

Ljubitelji aktivnog odmora mogu iz bogate ponude izabrati mnoštvo sadržaja kao što je škola ronjenja, skijanja na vodi,najma skutera,leta padobranom..
Plaža nudi i cjelodnevnu zabavu uz bogatu ponudu beach-barova,restorana i konoba.

Posebno je interesantno da tijekom sezone ide redovna linija Okrug gornji – Trogir brodom, nesto slično kao u Veneciji, tako da u svakom trenutku možete uhvatiti brod sa trogirske rive koja se nalazi u neposrednoj blizini "Ville Meri".

U istom smjeru nešto dalje put će Vas navesti na na popularno kupalište po imenu Bušinci, koje se smjestilo na istočnoj obali otoka Čiova gdje ipak morate doći automobilom,motorom ili biciklom.

Postoje smjernice koje Vas po imenu plaže vode na odredište. Plaza Businci je jedna od onih uvala gdje svatko moze naci svoj kutak, prepuna malih uvalica sa kristalno cistim morem i prekrasnim pogledom na more i otoke Soltu, Brac i Hvar.

Okrgu Donji

Na putu prema Okrugu Donjem nalazi se uvala Duga,sve popularnije kupalište domaćih i inozemnih kupača,ponajprije zbog kristalno čistog mora i mira koji pruža ambijent.
Okrug Donji poznat je po svojim lijepim plažama i brojnim uvalama.

Na samoj punti Okruga Donjeg nalazi se poznato kupalište Kava.Stoga imate li malu djecu koja trebaju pješčanu plažu s plitkim morem ili pak sami pripadate ljubiteljima takvih kupališta,došli ste na pravo mjesto.

Slatine

Ukoliko se odlučite na kupanje na sjevernijoj strani otoka put će Vas odvesti do plaže u Slatinama. S nje se pruža prekrasan pogled na grad Split i Kaštela.

Do plaže u Slatinama također možete doći automobilom, motociklom, biciklom ili što bismo Vam najviše preporučili brodom koji polazi s čiovske rive, gdje ćete u laganoj vožnji brodom upoznati prirodne ljepote Trogira i otoka Čiova.

Plaža Medena (Seget)

Plaža Medena prostire se duž rivijere Seget, 4 km udaljena od Trogira.
Možete krenuti automobilom,motociklom, biciklom ili možete uskočiti u brod na trogirskoj rivi koji svako malo vozi put plaže Medena, predivne šljunčane plaže okružene borovom šumom gdje se možete prepustiti ljetu i uživaju u čistom moru.

Plaža je duga 3 km uz obalu pružajući kupačima razne zabavne sadržaje poput vodenih sportova.

Plaža Pantan

Plaža Pantan se nalazi u blizini povijesnog grada Trogira, na ušću rijeke Pantan. Okružena je predivnim prirodnim krajolikom, a sa sjeverne strane nalaze se stari pantanski mlinovi. Borova šuma čini ugodnu hladovinu. Ova šljunčana plaža proteže se 500 m uz obalu i osobito je prikladna za obitelji s djecom.
Na plaži se također nalazi bar koji radi tijekom ljeta.

Vrijeme u Trogiru

Tečajna Lista

  • CHF 4.879612 CHF
  • EUR 7.320000 EUR
  • GBP 8.055771 GBP
  • USD 5.143133 USD
  • Desno

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in C:\HostingSpaces\villameri\villa-meri.com\wwwroot\_edit\include\lib\Currency.php on line 20